Roadbook op maat

Wil jij graag een roadbook voor jouw volgende reis die helemaal aan jouw wensen voldoet? Ik maak ook roadbooks op maat! 

Roadbook op maat

Waarom een roadbook op maat?

Inclusief persoonlijke informatie

Je hoeft zelf je hotel- en vluchtinformatie niet handmatig in te vullen.

Geen standaardroute

Het roadbook volgt de route die jij zelf hebt bepaalt.

Het scheelt veel tijd

Het maken van een uitgebreid roadbook kost veel tijd.

Het ziet er mooi uit

Je krijgt geen simpel word document, je roadbook wordt ontworpen met een grafisch programma.

Ik wil een roadbook op maat!

Wil je graag een roadbook voor jouw vakantie? Dat kan! Je kunt heel gemakkelijk je eigen roadbook “bouwen” met de handige bouwstenen. Mis je een of meerdere bouwstenen? Laat het vooral weten, dan kan ik ze vrij snel voor je maken.

Daarnaast kan ik ook een roadbook helemaal op maat maken. Ik maak roadbooks voor verschillende reizen in Amerika, maar ik kan ook een roadbook samenstellen voor een reis in Portugal, Spanje, Frankrijk en Kroatië. Andere bestemmingen zijn mogelijk in overleg.

Een gepersonaliseerd roadbook is beschikbaar vanaf €45. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de lengte van de reis en hoeveel bouwstenen er al beschikbaar zijn. Neem contact op via info [at] opreismetco.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Bedenk wel dat het veel tijd kost om een roadbook te maken, last minute verzoeken zijn hierdoor niet mogelijk. Houd rekening met minimaal 10 werkdagen voor het maken van een gepersonaliseerd roadbook. 

  Wie ben ik?

  Ik ben Jacoba (mijn vrienden noemen me Co) en ik ben de eigenaar van opreismetco.nl en deze webshop. Research doen en plannen zit in mijn bloed. Dat komt niet alleen van pas tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden, maar ook tijdens het plannen van een rondreis. 

  De afgelopen jaren heb ik heel wat reizen gemaakt en die zorgvuldig gepland. Om voorpret te vergroten maakte ik uitgebreide roadbooks. Zo hoefde ik ter plekke amper nog iets uit te zoeken en had ik nog meer tijd om te genieten van mijn reis. 

   

  Op reis met Co - Roadbook op maat
  Winkelwagen